Rabu, 28 September 2011

Selamat pagi semua~ dah minum lactolite semalam??

Salam semua~ hai2..cemana pagi ni? semangat tak kerja? yelah..tak sabar nak tunggu gaji masuk kan? tapi cukup tak gaji tu? ke CUKUP-CUKUP jerk? ramai nak side income kan? tapi tak tahu caranya..eh~ yong ada cara nya tau nak share...terutama org JB and melaka~ sapa nak tau sila roger yong utk set appointment this weekend~ org belah utara tunggu dulu naa~ pengumuman kemudian :)

model lactolite tidak berbayar..bole gitu??? bole slim and sihat tau..




yong ke JB 2 minggu lepas..gambar pon tak banyak update lagi..ni da nak set appointment utk kali kedua..BUT kali ni yong tak join ye untuk ke JB and Melaka..auntie yong @ shaliza aziz yang akan handle..kerap kan p jalan2? dengan bisnes ni mmg kita akan jalan-jalan jumpa cust..tak perlu nak duduk opis je :) yong pon suka..tapi yg mudahnyer.cust tu datang dari FB and BLOG.. kdg2 tak kenal pon.tp sebab nak cari side income..dorg yg akan contact..besar kan kuasa internet skg?? semua dihujung jari..usaha lebeh..dapat rezeki pon lebih la..btoi x??




ok la..next update yong nak cerita macam-macam lagi ni.gambar semua da dimuntahkan oleh henpon Blackberry yong..if ada pertanyaan..bole contact yong yer


sms/whatsapp: 0137049413 @ BBM: 21de4c4a

3 ulasan:

Salmia berkata...

dah..
dah..
da minum dh semalam yg yong kasi tu.. bangun pagi tadi terus rasa cergas dan senang nak buang air besar. :p

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

salam yong.apa kabar?model lactolite yg sunggun cun......gggggg!!:D

SyUhAdA berkata...

wah..bgusnye..smoga mnjdi bisneswomen yg bjaya ye..hee~

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...