Jumaat, 23 September 2011

Irine Nadia Marcello pon pakai PB..korang bila lagi??

tadi dni btau yong..irine pon pakai PB..auww excited terus yong oi! haha apa lagi terus terjah lah~ waaa betul sangat..nak baca entri dia?? korang bole pi kat sini~~Beauty & Health with Irine.



isk2~ siyes yong pon sama terexcited sama macam dia..haha..dia slim pon pakai pb..kita yang agak comel ni haruslah pakai jugak kan? so org KL, seremban, melaka dan utara (kedah,perlis, perak, penang) bole la order pb dengan yong jika berminat ek..bole la jumpa yong~ story mory pasal pb and blog gitew~ ahaks!


nota: jangan lupa p baca kenapa irine suka PB.. :) sharing is caring! muah!



3 ulasan:

Citarasa Rinduan berkata...

berbaloi2.. yong mmg nampak slim.

Mr feckry berkata...

pb tu personel bodyguard ek

Ardini Humaira berkata...

cayalah :D

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...