Jumaat, 9 September 2011

16 September 2011 yong akan ke JOHOR!!!!

16 September 2011 yong akan ke JOHOR..so kepada sesiapa yang berminat nak join bisnes bersama yong bole la contact yong ya..yang dok NEGERI SEMBILAN AND MELAKA juga  amat dialu-alukan..sila inform sebelum 16hb nanti~ buat part time je pon bole dear~ only 2 hours/day..budak sekolah pon mampu buat~ nak tahu cara? moh roger me~ kita story mory~ jangan malu..nanti rugi~ sempat la nak kembungkan poket time RAYA HAJI pulak..ahaks!



keje makan gaji je cukup ke dear? taraf kehidupan makin tinggi.fikir-fikirkan la ek~ dengar cerita je pon.. x rugi..kalo follow lagi tak rugi~ banyak cara nak tambah SIDE INCOME~ ce try bisnes ni~ yang penting HALAL..kita pon makin sihat~ yelah..jual produk kesihatan sambil share dengan orang ramai.. bagus kan? berminat? sms yong 013-7049413

6 ulasan:

Redbloodsnow berkata...

bila lg nk ke kuching, sarawak ek ek? hehe

CT berkata...

Turun Johor? Area mana ya? Boleh gak jumpa kalau area JB ni :)

CT berkata...

Turun JB ya? area mana tuh?

Salmia berkata...

lawoo nya business woman nih.. :)

SyUhAdA berkata...

alah..johor ke yong..jauhnye..

rena berkata...

bila nak dtg ke sabah??huhu

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...