Rabu, 3 Ogos 2011

Sesi makan di KIOSK BERTAM | semuanya sedap belaka

hari tu after yong temankan kawan yong p interview, kawan yong dengan baik hatinya belanja yong makan.elok la masa tu yong tak makan pape lagi..so perut ni da ready nak makan banyak-banyak..semua nya sedap belaka !

chicken chop ni serius sedap giler! adeh..nak lagi la

bandung speacial tu yong punya! teh o laici kawan yong punya

laksa johor terbaik yang pernah yong makan hehhee..tapi ni kawan yong nyer

yong mengidam laksam..so harus amik yang special punya..sedap ni..ada telur burung puyuh lagi..

korang kalo nak makan sedap-sedap bole la p kiosk bertam tau..kat mana?? kat bertam la hehhee..semua ada..pizza pon ada tau..tapi bukan pizza hut la.. :P

8 ulasan:

jeBateja berkata...

paling den sula....bandung tu....lawa laaa....mcm ne depa buat erk....ahakz

mMoOnN aAlLeEaA berkata...

laksam tu yang buat terlur tu

Kalamhati berkata...

sedapnyee yong!!=)

SyUhAdA berkata...

sedapnye nmpak..nyum2..

Redbloodsnow berkata...

eeee yg laksam tu buat zie melior. zie lom pernah lg mkn laksam taw..gluppp

misya berkata...

apa nama tempat ni

Ardini Humaira berkata...

lama betul dni tak pekena telor puyuh. tringin lak rasanya :)

mzhany berkata...

aaaa...sedapnya, nyesal tengok semua ni...uuuu....seb baek lagi 45 minit nak buke...

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...