Khamis, 4 Ogos 2011

Produk terbaru untuk kulit bermasalah seperti kudis, parut, berjerawat dan lain-lain..cubalah dahulu.

Salam semua~ selamat pagi..yong semangat ni tau,.nak tunjuk kat korang another produk yang terbaik untuk orang yang bermasalah kulit.. Masalah kulit cane la tu ek? contoh masalah kulit ialah parut, jerawat, jeragat, kudis, kurap dan sebagainya..

produk ni sangat bagus dan bole dipakai di muka dan badan..mengandungi ekstrak aloe vera dan teh hijau..terbukti berkesan..yang ni adik sepupu yong yang baby pakai..dak kecik ni selalu je ruam and gatal-gatal badan kalo salah pakai pampers..so bila mak dia kasi pakai ubat ni..sapu je selalu..Alhamdulillah dak kecik da oke heee

yang ni bekas besar tau..100gram..

untuk pengguna awal..elok try yang ni dulu..30gram jerk..

info lain yong paste kan disini ek.

.................................................................................................................

SELAMAT DIGUNAKAN OLEH SEMUA PERINGKAT UMUR TERMASUK LELAKI, WANITA & KANAK-KANAK!!

Produk bertaraf GMP, mempunyai cop halal & buatan Malaysia!!

6 keistimewaan:

1) gel mudah menyerap & jadikan kulit lbh lembab & tegang sepanjang hari
2) Rumusan pati Aloe Vera mambantu masalah gatal2 dibadan, kulat air, ruam,kurap & jangkitan bakteria
3) membantu mengurangkan kusam,bintik2 hitam & mencerahkan kulit
4) merawat kulit berjerawat, jeragat, resdung & radang kulit
5) membaiki kulit yg rosak & terbakar- akibat penggunaan produk mengandungi bahan kimia & toksid
6)menyembuhkan luka & kecederaan pada kulit.


FUNGSI PD KULIT:

1) utk kulit muka - merawat masalah jerawat, jeragat, kering, berkedut & kasar
2) utk kulit melecur akibat terkena air panas, myk panas & api
3) utk gigitan binatang utk legakan kesakitan & kurangkan bisa
4) utk kulit yg alah & alergi - mudah gatal, iritasi & bengkak
5) utk kulit bermasalah spt ruam, panau, kurap, kudis, bisul
6) utk penyakit proriasis- penyakit kulit spt bdn bertompok merah & bersisik
7) utk kulit kasar, tumit merekah pecah2, hilangkan parut

FUNGSI PADA LUKA:

1. Bersifat anti bakteria dan anti kulat bagi membunuh dan menghalang jangkitan kuman dan mengelakkan luka dari merebak.
2. Bersifat anastetik yang lembut,mengurangkan gatal-gatal,lebam dan kesakitan pada luka.
3. Menambah aliran darah ke tempat yang tercedera bagi mempercepatkan proses penyembuhan luka dan merangsang sel-sel baru.
4. Mengaktifkan 'fibroblast' sel kulit yang bertanggungjawap dalam proses penyembuhan luka.
5. Aloe Vera Aqua Gel dapat menghentikan pendarahan,membuang toksin pada luka,mengecutkan luka dan meredakan kesakitan.
6. Menpercepatkan proses luka bertaut semula terutama untuk ulser mulut.

FUNGSI PADA RAMBUT:

1. Menggalakkan pertumbuhan rambut baru yang lebat,hitam dan sihat.
2. Membunuh kuman untuk menghilangkan bau tidak selesa pada rambut kepala.
3. Menyejukkan kulit kepala.
4. Mengurangi gatal kulit kepala dan merawati luka dikepala.
5. Melindungi dari masalah gangguan kerak kepala atau kelemumur.



Aloe Vera Aqua Gel 30gm Rm29.00/ 100gm Rm49





7 ulasan:

Redbloodsnow berkata...

wahh..semakin bertambah lerr product di alinac shoppe kan.thumbs up :)

Rowena Zainuddin berkata...

wahh. boleh guna utk rambut jugak ek?
wena nie ada masalah rambut gugur yg terok skrg.
huhuu~
risau gak botak nanti :(

eira berkata...

akak..cmne nk dpatkan produk ni??harga plak cmne??

Ardini Humaira berkata...

wow! comey packagingnya.. jom2 cuba produk baru :)

aimi berkata...

salam. hi, ley tny harga krim ni berapa?

aimi berkata...

salam, hi ley tny harga ubat ni RM berapa?

mahirahdzahri berkata...

yang ni ley hilangkan parut jugak ke?? krim ni dengan noscar mana lagi better?

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...