Selasa, 23 Ogos 2011

Kotak Merah..cantik kan?


Salam semua.. aritu yong ada cerita kan yong ada p SSF Perai..SSF tu apa? haa SSF tu satu tempat penjualan barang-barang perhiasan rumah..korang nak beli apa semua ada..nak baca cerita tentang SSF aritu bole ke klik sini ----> SSF Perai

dalam banyak-banyak barang..yong paling berkenan dengan kotak bulat merah dalam gambar tu..dia ada jual satu set.ada dari paling kecik sampai la paling besar..yang paling besar tu yang yong pegang tu la.. satu set Rm40 rasanya kot.. kalo beli satu-satu agak mahal sket lah..

atas kotak tu macam yang korang nampak la..ada riben-riben nampak macam bunga je haa..cantik sangat..ada beberapa color..tapi yong nampak merah paling cantik..siyes lawa..sayang nya mummy x amik pon..kalo amik satu set..nak je yong rembat satu..huhu

eh ce korang tengok gambar..nampak lawa la shawl yong pakai tu kan? xtau kenapa kalo pakai baju purple yong rasa macam kena pulak ngan diri yong..tapi warna feveret yong bukan purple..isk heran nih~ haha

warna feveret korang apa ek? nak survey lah ngeh2~

4 ulasan:

miszlullaby berkata...

lawanye kotak tu..wat kotak hantaran ke yong? hehehe...

ML ske wane pink kot. pepel lawa jugak.:)

Nafisa81 berkata...

ehh..kotak orang kawen tu...

Ardini Humaira berkata...

as i told u earlier yong.. u look nice in purple aww :D hehe..

and kotak merah tu sangat cantik oke! kalo buleh wat hantaran kawen syioknye.. cam comey lak tussss kenan i hikss

Myra Jay berkata...

Yup memang cantik Yong :-)


Kotak merah pun cantik, kat SSF nie mmg leh buat kita rambang mata kan..

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...