Ahad, 14 Ogos 2011

ada sesiapa menyediakan servis renovate blog?? help me..help me!!!

Salam semua..salam ahad..korang watpe je tuh? mesti tengah rehat-rehat je kan? yong nak mintak tolong korang..if ada kenal kawan-kawan ke.atau korang sendiri bole edit/renovate blog..sila la contact yong yer.. yong nak contact number korang secepat mungkin.. kalo bole email yong terus di alinacshoppe@yahoo.com

actually yong bukan nak renovate blog yong..just nak tolong edit blog auntie yong..tolong-menolong kan amalan mulia..heee

oke? A.S.A.P tau~ thanks~



7 ulasan:

mary ann ;) berkata...

ada yang tak kena ke dengan belog??

;) ;)

asyiqin nasir berkata...

saya pun nak renovate! huhu

muhamadsufian89 berkata...

la ingatkan nak edit blog yong. tak payah la kan sebab dah cantik dah pun ni. hehe

~izan~ berkata...

baru nk tnya,knp dgn blog yong hehe..sbb blog yong pun mmg dah cntik =)

Kalamhati berkata...

akak tak reti ngat..huhu
yong kena cari yg btul2 teror coding..insyaAllah ada tu yong..

ummuhainy berkata...

yong, junior ummu pandai edit blog. dia mmg dok buat bisnes yg tuh pun. yong nak suruh edit apa? kalau nak suruh dia buat templete/header tuh boley ah.

Ardini Humaira berkata...

hehe dni langsung tak reti. blog tu tara tu je tak edit2 :D

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...