Rabu, 6 Julai 2011

:: Saya suka awak ... ::

aiyo..kebelakangan ni ramai pulak orang komen FB yong..dah la x kenal..sekali tetiba "bergurau" dia tulis "saya suka awak"

erk???!! apa lagi terus unfriend and block la orang tu..risau kang orang lain cakap apa pulak kan..eiiii seram oke! yong bukan nak perasan ke apa..KOT-KOT la abe halim terbaca ke apa ke??? tak ke kena COP gatal nanti.. apa la dorang ni..suka komen pelik-pelik..isk~ ada juga kawan di FB perasan.. dia cakap "eh ain dah ada orang take care la.." aiyoooo.. macam tu pulak orang PK.. sabar je la..

7 ulasan:

Che Sayzzuwan berkata...

peminat misteri kot u??hehehe

misya berkata...

ramai peminat ni

mrs redzuan berkata...

kadang2 mmg ade yg gatai komen2 camtu..npk cantik sikit lebiu lebiu. adoyai.

Derus berkata...

hehe..ok lah tu..

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

awe suka yong juga...heheh...kalu awe diaowg tak berani sebab status awe in relationship :)

Ardini Humaira berkata...

haiyoooh... sgt cuak ngan orang suka tulis ayat mengorat tu. hisy2 lempang kam kam uhu.. risau orang len yg salah paham lak kan yong

SyUhAdA berkata...

nak ngorat la kot..

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...