Rabu, 27 Julai 2011

Sarapan dengan Nasi Lemak..siyes mengancam jiwa! hikss~


haa ni nak cerita yang aritu punya.hari yang yong bukak Booth di KL aritu.siyes happy sebab ini pengalaman pertama yong berniaga macam tu..ialah..sebelum ni tak pernah pulak bukak booth..dok jual gitu2 je kan..kali ni yong dapat pengalaman baru.mantap! hehehe

so dibawah ni muka nervous yong yang tak sudah..asyik rasa mcm ada butterfly je dalam perut hehehe tah pape je kan..tapi time macam..harus habiskan..nasi lemak tu...perut maintain jerk sebab pakai PB..kagum tak??

ni nervous ke tak? muka oke je kan? dua kali snap..mmg lah oke..hahhaha
orang kuat Alinac Shoppe gak ni..tanpa dorang..takda semangat jugak yong nak berniaga..thanks sebab banyak support ya! rindu sama korang!
haaa ini la nasi lemak yang yong makan tu..simple je kan..tapi sedap..dah nama nasi lemak..tak sedap pon yong balun..gemuk?? oh jangan risau.makan kang minum lacto-lite..membantu anda untuk tamau gemoks~ :p

haa korang?? sarapan apa je pagi ni? ce share...ce sharee


5 ulasan:

GnieSyazni berkata...

sedapnye..nyum nyum..hehe..gnie tak sarapan..puasa..tp sahur buat sandwich tuna =)

IeRa berkata...

dap nyer yOng..
huhu ^^'
p ira pose lak rni..ngeh3~

Mr feckry berkata...

sdap la pula wa tengok. Semoga perolehi keberkatan dari makanan itu

munna berkata...

nampak sedap yong...hari ni sarapan dgn durian je...

SyUhAdA berkata...

x bfast pon..tggu mkn tgahri trus..hehe~

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...