Khamis, 14 Julai 2011

plan hari ni


ehem! Salam semua~ selamat pagi Kuala Lumpur..today hari last yong berada di sni untuk minggu ni..InsyaAllah yong akan datang lagi pada minggu depan ya..

eh korang tahu tak lagi yong akan bukak booth di Plaza Sentral minggu depan? haa if yong x btau lagi..so today yong nak uar-uarkan lah..minggu depan maybe start from rabu yong akan berada di Plaza Setral..tujuan bukak bukak ni ialah nak mempromosikan produk Premium Beautiful, Lacto-lite, Contact lens dan beberapa lagi produk kecantikan dari Alinac Shoppe :) hope best la nanti..to korang..if ada singgah di sana minggu depan jangan lupa datang ke booth yong oke..leh la jumpa-jumpa kejap hehehe

ok berbalik kepada plan hari ni..InsyaAllah yong akan ke KLCC tengahari nanti..jalan-jalan kejap time lunch hour dengan makcik yong..shopping tudung sket kan..best tuuu~ malam pulak nak gerak balik Kedah da..huuu habis la masa berpoya-poya ku disini..Shhhhh :p

so korang? plan today apa? keje je la ek..ke ada yang cuti sem lagi sekarang? kot ada nak p KLCC tu..moh ler jumpa-jumpa kui3~ semalam jumpa kak cik ella..best~ excited giler kau!  jangan jeles :)

3 ulasan:

kakchik@ella berkata...

KC nak pi yong. Nak beli contact lens.

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

selamat jalan2 yong

TINA berkata...

Assalamualaikum

buka la booth dekat sp lepas ni.boleh tina pergi melawat

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...