Ahad, 3 Julai 2011

mable cake yang telah dipotong.



u all tahu kan yong buat kek ni untuk abe halim. tapi dia makan sket je. sampai hati kan. huhuhu. sedia maklum dia x suka makan kek. tapi yong suka sangat buat kek untuk dia. adeh..ape la nasib. mujur la ramai yang suka makan kek dan bole habiskan kek ni yang tinggal 3 slice je lagi.



now abe hali on the way ke kl with adik yong hafiz, mummy and daddy.. dia x jadi balik kelate..well.. yong happy sangat dia x jadi balik kelate and a bit sad lah sebab da x dok sni.xpe lah.yong doakan yang terbaik la untuk abe and adik yong. hope korang kerja elok-elok lah di kl tu.. jangan malukan daddy.. huhu..



to abe halim.keja elok-elok..cari duit banyak sket deh.. balik sini jangan lupa hadiah. hehehe agak sadis tadi when daddy said 'eh yong..tawa dalam tangisan ke?' huuu mencik oke.. mesti dorang tahu yong sedih :p hahahaha untuk kebaikan bersama.. redha je la..



baik-baik disana oke! miss u all :)



Sent from my BlackBerry® smartphone

Powered by ShowMeBlogger.com

9 ulasan:

iQapiQa berkata...

macam eskem!hehe~

SyUhAdA berkata...

jgn sedey2 yong..
nnti jupe lg..hehe~

MunYatiNurbtMatZaki berkata...

halim p KL?? ain aku doakan hang!!! ingat apa yg kita sembang tu :)

Hayati Hamzah berkata...

buatkan utk saya konfem sy suka makan !

schaze zainn berkata...

semoga abe halim selamat pergi dan balik =D

takmo sedeh2la. nnt jumpa balik kan :)

Edy Zaidi berkata...

tgk gambar kek ni terus rasa lapar..huhu

siti murni berkata...

nampak menyelerakan lah marble cake tuh...:) yum yum...

Myra Jay berkata...

Wahh nampak sedap la Yong :)

Jangan sedey2 na, cari rezeki tu :)

Ardini Humaira berkata...

kalo dni wat kek tah jadi ke tak ni yon sebab dni tak bape reti hehe... terliur kek yong

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...