Isnin, 4 Julai 2011

:: Lunch di Rasa Mas | layannnnn ::

hari tu yong and abe halim p makan kat Rasa Mas..kenap makan di sana? sebab yong ada kupon Buy 1 FREE 1..Salmia yang bagi pada yong..ada 6 keping pulak tu..adeh.jenuh nak order oi...so yong baru try 1 kupon..oke.mari kita tengok apa yang yong makan ek...

ini la kupon yang yong dapat tu..setiap kupon tu when u buy 1 meal..u wil get 1 more meal oke for free :) yeah! satu kupon yong da bagi pada waiter tu..makanan yang yong order ialah.....

ini dala bahasa mudah nasi ayam la..bahasa Rasa Mas..Chicken Rice apa menda tah..lupa heheh

air oren ni kena order asing ya..xde FREE pon :P

steak ayam..pendek je nama yong bagi..sebab lupa nama btoi dia hahaha.bagi yong sedap la..tapi abe halim cakap tak sedap..ok.whatever..

tengok tu.wat macam xde selera nak makan..padahal dua pinggan di atas yong yang makan.hahahha abe halim rasa jerk..dia cakap x sedap..suka hati la ye..ai bole habiskan kikiki mjur perut kosong sebab x makan pape lagi dari pagi..



then ini bil nyer..total semua Rm23.10..if xde FREE 1 tu..rasanya dalam Rm30 jugak kot kan.. eh ni murah ke mahal ek?? yong pon x sure..tapi bagi yong mahal la..hahah jarang makan mahal-mahal guna duit sendiri ni.selalu paw daddy jerk :P oh mummy..jom la makan RASA MAS lagi.. ada banyak kupon lagi ni..eh korang ada yang nak kupon tak? sapa nak tinggal link oke~

4 ulasan:

misya berkata...

suka tengok yong pakai cermin mata

Redbloodsnow berkata...

consider mahal ek makan kat situ. z lom pernah makan..hehe

amal berkata...

dah lama jugak tak makan kat rasamas sebab menu lama dia dah xde. dulu ada nasik yg ada sayur tuh.. lagi sedap ehehe

Ardini Humaira berkata...

bestnye yon... dni tatau kat sni ada tak rasamas. terliur lak dni :)

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...