Sabtu, 9 Julai 2011

kini yong berada di KL.. oke jerk.. x nampak jem pon :)



keh3.. slumber buat ayat macam tu ek. tapi siyes.nampaknya yong berada dalam keadaan yang baik-baik aja. bukan dalam tension ketika berada dalam jem..



yong naik bus pagi tadi dari sungai petani ke kl but yong tak turun di kl pon. yong turun bus di rnr rawang.makcik and pakcik yong yang datang amik di rnr. so lega lah. driver bus pon cakap yong buat pilihan yang bijak :p kalo masuk kl..mau x sampai lagi ni kan.



so malam ni yong ada class. ingat mai kl makan angin saja ka? mai sini belajar tau.. pastu baru makan angin.semoga Allah membantu yong dalam mencari rezeki..amin.



but, now i feel so sleepy maa.ye lah dari semalam x cukup tido.tido lewat dan bangun awal.tadi dalam bus pon asyik tertidur je.risau kang terlepas rnr..hehehe.



eh korang yang ada di kl. apa cer??? sibuk dalam jem ke skrg? ke cane? ce citer ce citer?



Sent from my BlackBerry® smartphone

Powered by ShowMeBlogger.com

6 ulasan:

jeBateja berkata...

Wahhh...ko masuk kelas apa yong...cer citer...cer citer....

Citarasa Rinduan berkata...

walau kak ayu kat johor..
citarasa rinduan tetap jem..
hahaha..

yong! kursus apa tu?

SyUhAdA berkata...

dok lepak dalam bilik hadap laptop 24 jam..hehe~

Rowena Chasez berkata...

mesti xsempat nk jumpa nie.
huuu~

ana apez berkata...

rawang mmg la x jamd yong.. rawang bukan kl.. aktiviti ana on weekend time BERSIH yg x bape nak BERSIH cuma lepak di Putrajaya shj. ada karnival koperasi & bunga.

Ardini Humaira berkata...

nanti citer kat dni eyy :D

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...