Isnin, 10 Oktober 2011

Kenapa semua wanita perlu pakai Premium Beautiful?

Salam semua..hari ni yong share dengan korang tentang kebaikan korset Premium Beautiful..yelakan..produk bagus..haruslah kita share sesama..tak baik sorok-sorok ye tak? so seperti yang sedia maklum..Premium Beautiful ni ada F.I.R. apa itu F.I.R...haa F.I.R. ni ialah Far Infrared Ray..nak tahu kesan terhadap body kita?? jom baca...




Kesan F.I.R. Ke Atas Rahim Dan Vagina Setiap Wanita:


* Membantu mengangkat dan menegangkan kembali rahim pada bentuk asal
* Membantu merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim
* Membantu merawat keputihan dan masalah haid yang tidak teratur
* Membantu melembapkan jalanan di dalam vagina tanpa merengsakan
* Membantu menghalang jangkitan pada vagina dan pundi (bladder)
* Membantu menjadikan dinding dan pintu vagina anda lebih elastik dan ketat semulajadi
* Menambah dan mengaktifkan cairan semulajadi di dalam faraj, menjadikan anda wanita yang paling istimewa kepada suami.



Kesan F.I.R. Ke Atas Payudara Wanita:


* Dapat mencairkan susu lama yang telah lama beku di dalam payudara. Susu beku telah diketahui adalah akar-umbi kepada 'cyst' dan boleh mencetuskan sel-sel kanser
* Membantu membanyakkan penghasilan susu (sesuai untuk ibu-ibu menyusukan anak pada jangka masa yang lama)
* Membantutkan sel-sel kanser pada payudara
* Mencerahkan warna puting payudara
* Menegangkan payudara
* Membetulkan postur payudara
* Membentuk payudara agar lebih sesuai mengikut size badan



Kesan Waist Nipper Ke Atas Tulang Belakang Wanita:


* Menegakkan tulang belakang anda
* Membetulkan posture anda
* Membaiki kedudukan tulang anda dengan betul
* Seterusnya Anda Tampak Tinggi Lampai seperti model
* Apabila anda berdiri, duduk, rukuk, berjalan anda berada pada kedudukan tegak sentiasa
* Tanpa rasa kesakitan sedikit pun, malahan tanpa sedar, anda sebenarnya sudah tampak segak dan tinggi.


Jadi, sebagai seorang wanita tak nak ke jaga kesihatan & kecantikan diri kita?Tak nak ke mencegah kanser sebelum sakit?haa haruss lah kan kita jaga semua tuu.tak jaga rugi tau..stakat ni yong da kurang sakit belakang sejak pakai PB..alhamdulillah bagus sangat..sakit kaki pon bila da balut kaki guna waist nipper rasa kurang terseliuh..bagus kan??





Hargailah diri kita sebelum terlambat!
 contact yong for FREE trial & consultation..
email: alinacshoppe@gmail.com

6 ulasan:

Zaza Zafran berkata...

ermm,teringin nak try tp mesti mahal kan..

SyUhAdA berkata...

x mmpu lg nak beli..huhu

alinac lover berkata...

@Zaza Zafranbole bayar ansur2 la zaza

alinac lover berkata...

@SyUhAdAbli la ut sihat :)

Ardini Humaira berkata...

pakai wn je dni la ni hehehe

Cik Su Life Cycle berkata...

bpe hinggit nie

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...