Khamis, 21 Julai 2011

Hadiah dari Zie | thanks..yong suka sangat tau~

haa nampak ni yong nak tunjuk kat korang..minggu lepas yong ada dapat hadiah dari Sarawak tau..sebab yong ada menang GA yang Zie anjurkan..tapi masa tu yong masih di KL..so bila balik je kedah terus excited nak tengok dapat hadiah apa..hehehe

so subuh tu..yong bukak je parcel tgk waaa best nya..banyak hadiah..ada keychain dua..beg nak letak syiling, card and magnet peti ais tu..so sweet kan?? nak tahu sapa bagi?? haa dah tentu ler blogger femes ZIE from Sarawak tu..kepada Zie..yong nak ucapkan ribuan terima kasih sebab kasi hadiah pada yong ya..:) yong suka sangat!

haa korang..ada yang tak kenal Zie lagi? moh ler ke blog beliau disini :)


8 ulasan:

Myra Jay berkata...

Cheq jeles nieh...huhuuu :).

BTW tahniah ye Yong.. Myra mmg berkenan dengan beg tu :)

misya berkata...

tahniah yong

Ardini Humaira berkata...

bertuahnya yong... bila dni nak dapat hadiah drp zie gak ni hehe...

SyUhAdA berkata...

ooh..yong menang kan aritu..
comey je hadiah kak zie..

alinac lover berkata...

@Myra Jayhehhe tq naa

alinac lover berkata...

@misyatq kak

alinac lover berkata...

@Ardini Humairatq dni heeeeeeeee

alinac lover berkata...

@SyUhAdAsgt cumil hehe

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...