Khamis, 28 Julai 2011

dah bayar ke cukai pintu??



yong di Majlis Perbandaraan ni.. tengah tunggu turn untuk bayar cukai pintu.. kaunter ada 7 semua.tapi yang bukak 3 kaunter jerk. heee yang lelain tu tutup pasal pekerjanya wat keje lain kot ek :p



harap tak lama la menunggu.. pasni yong nak p econsave beli barang dapur with tok tersayang.. x lama lagi da nak puasa kan. yong tak sabar nak puasa. sambil beribadah yong harap yong dapat slim and sihat :) dengan bantuan Premium Beautiful harapnya yong dapat la pakai baju kebaya tahun ni dengan yakinnya. sebelum ni bole je pakai tapi x cantik.. x yakin pulak tu heee :) harapan yang pasti.. jom slim2..



Sent from my BlackBerry® smartphone

Powered by ShowMeBlogger.com

2 ulasan:

misya berkata...

doakan yong bole pkai

JajaIzzati berkata...

Akak,pernah dengar Sigma Brushes tak?
Its amazing. Jom tgk review dkt blog sya.

immanextdiva.blogspot.com

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...