Rabu, 20 Julai 2011

:: Cosmobeaute at PWTC | cerita bergambar ::


Sambungan Entri yang ini..so today yong nak sambung ler..sekali dengan gambar..apa la..da seminggu habis baru nak cerita..agak lewat disitu kih kih kih..ok sambung ek..


yong p PWTC aritu sorang-sorang je..then kebetulan maksu yong datang dari kedah semata-mata nak ke Beauty fair ni..so yong pon jalan la sekali dengan dia..sampai ke kitorang kena register dulu la macam biasa..untuk dapatkan kad..baru bole msuk hall tu..

Tanamera tropical..best~

tengok..ramai giler kan?? paling ramai chinesse la

siap ada demo tuu

haa tuan tanah..muka tembam jerk hihihi

antara barangan yang ada,,ada yang mahal..ada yang murah


semua untuk kecantik..wanita dan kecantikan memang takleh dipisahkan kan?? 

tahun ni tahun kedua yong p beauty fair ni..harap tahun depan bole lagi la datang sini.. :0 semoga bisnes yong pon makin maju.. :)

8 ulasan:

faisal apardi berkata...

amboi dari kedah turun KL sebb nak p fair tu..kalau minat jaoh pun tak pe..huhu

SyUhAdA berkata...

rjinnye yong gi..
insyaAllah..smoga bjaya yong..

jeBateja berkata...

apa nak kata erk....err..ko hebat dan semoga sukses bisnes hang....

misya berkata...

ramainyer org

alinac lover berkata...

@faisal apardiheheh tau xpe

alinac lover berkata...

@SyUhAdAtq syu

alinac lover berkata...

@jeBatejatq naa

alinac lover berkata...

@misyasgt ramai

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...