Selasa, 7 Jun 2011

:: TAT Nasi Ayam | adeh...sedap..sedap ::

minggu lepas yong ada lunch di luar dengan mummy & daddy..kitorang p makan nas ayam..kedai nyer nama TAT NASI AYAM..servis cepat giler..baru jer order kejap je nasi and air da sampai.ekpress..elok sangat ler servis macam tu..dah la time lapar kan..hehe


ini rupa nasi tu..ayam nyer sedap..kalo makan nasi ayam selalu je cepat telan..napa ek? kang mula la nak order lagi sepinggan..wah! yong semakin kuat makan tau..seram da ni..tok da komplen yong kuat makan.takut beras cepat habis ke apa? hehehe

eh korang lunch apa today? ke ada yang puasa?

8 ulasan:

iQapiQa berkata...

entry2 yong skrg dah byk pasal mkanan.terliur iqa tgk..haish

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr berkata...

makan TAT NASI AYAM area mana tu??

Yan berkata...

Sedap lah gamaknya tu ye yong..

honey amour berkata...

yunk..baru semalam aku bedal 2 pinggan nasi ayam...ngee !!

NM02 berkata...

lunch??? kawe tido dengan lena sekali... nikmat tido itu lagi best dari nikmat makan. tapi bila nikmat tido dah tamat, nikmat makan tu lebih kuat nafsunya... hahaha

tiefazatie berkata...

wah..best2..hihi

izyantyPersonalTaste berkata...

cam nak p cr nasi ayam je skrg he3...

daimpressive berkata...

salam blogwalking dari blogger2 suaraserak.blogspot.com

-betul nasi ayam Tat dah ada si Rampai Business Park, dekat area Seks. 1 Wangsa Maju. Asal restaurant ni kat kedah-

Serak Itu Suatu Abstrak, Nampak Nyata, Boleh Dirasa, Kedengaran Ada, Tapi Fizikalnya Tiada. Arena perkongsian ilmu dan budi, perundangan, santai dan sukan.

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...