Rabu, 8 Jun 2011

:: korang bole iklan perniagaan & post entri korang dalam group ni tau ::


ini group yong yang create tau..tujuan untuk memudahkan semua orang iklankan perniagaan, post entri atau buat sebarang pengumuman disini :) tiada syarat dikenakan..xperlu nak add kengkawan baru bole post kat sini..FREE jerk.tapi korang nak add kawan-kawan pon xde salahnyer.. lagi bagus tau..leh lagi ramai kawan2 kita..

ok..itu je pengumuman buat masa ini.kalo berminat nak join group ni..sila klik sini ..jumpa disana oke!

1 ulasan:

izyantyPersonalTaste berkata...

nak join gak...thank's

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...