Isnin, 13 Jun 2011

:: Body lotion, body butter & skin softener milik YONG ::

yay~ sekarang yong da suka berwangi-wangi dengan body lotion yu! best tau. kadang-kadang yong pakai body lotion jerk.kadang-kadang pakai body butter..and semalam yong p avon and beli skin softener..oh! best gila! wangi btol~


btol ungu white spa tu body lotion untuk memutihkan badan..sebelum ni yong ada jual..sekarang da habis da..memang best pakai lotio tu..tambah-tambah kalo botol nyer warna krim..dalam lotion tu siap nampak macam ada emas2 gitu :) yang body butter pon best bila pakai..wangi mendamaikan je rasa..beli kat Siam jugak..kat sini pon ada rasanya..hehehe bole la cari kat Watson atau Guardian ek..

yang terbaru Far Away  skin softener..nak kasi lembut le tangan ai yang kasar ni haa..hehe padahal sama je memang kasar dari kecik :p saje je test beli...siyes best juga bila pakai mende alah ni..pasni bole la try yang lain pulak..tapi yong kena habiskan yang ada ni dlu..baru bole beli yang lain..kalo x membazir je kan beli banyak-banyak..

korang pula? lotion apa yang korang pakai?

8 ulasan:

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

Awe pakai lotion baby johnson ngan lotion Vaseline

mimie kamisah berkata...

kalau mimie, mimie pakai lotion fluer exotic by designer collection...bunyik mcm gempak je ka.. tapi murah je yong.. beli kat cosway... hehheheh :)

Citarasa Rinduan berkata...

sama mcm yong.. avon...
heheheh..

TINA berkata...

Assalamualaikum


hiihih.siap beli lipstik pe.huhuh.tina tringin nak pkai krim.tapi tkut kalau2 bulu roma naik lebat

alinac lover berkata...

@Nur Hawa Mohd Zinvaselin oke jgk kan

alinac lover berkata...

@mimie kamisahcosway oke jugak..bole try nnti

alinac lover berkata...

@Citarasa Rinduanavon oke kan kak

Ardini Humaira berkata...

yang kaler purple tu menarik perhatian dni la. ehem3 :D best tak yang tu yong

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...