Isnin, 9 Mei 2011

:: Sakit kan kalo ditikam dari belakang? ::

Yong tak tahu apa masalah yang berlaku sekarang.. Macam ada orang yang tak suka dengan yong. Asyik nak cari salah yong aja.

Yang paling tak tahan sekali bila orang tu berada di dalam lingkungan saudara mara kita. Dok bagi nasihat kat orang. Haruslah kita cermin diri kita tu sendiri ya. Bila Aku ada depan mata pandai pulak diam seribu bahasa..benci oke!! Benci!!

Bila la orang2 macam ni nak stop menyusahkan aku. Time susah kalut la nak cri yong.. Nak suh jd driver la apa la. But now tak suka aku.siap cucuk orang lain suh bencik aku kan? Adeh. Sudah2 la. Aku penat macam ni.. :( sedih lah!

Sent from my BlackBerry® smartphone

5 ulasan:

deAnza-wAnda berkata...

sabar yong tuh jer wanda mmpu cakap.. bukan skali yong wanda kene tikam.. da byk kali kot.. sakit nya memg tuhan je yang taw.. btol la kot org cakap adik bradik jadi org n org luar jdi adik bradik...

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

ada orang buat onar ngan yong lagi ye?? tak habis2 la mereka tu..dengki sangat kenapa

ana love apez berkata...

sabar erk yong. itulah lumrah kehidupan.. ana pon tekena mcm tu. hampir tiap hari ade je org prangai mcm ni. ignore je org mcmtu bkn bley untung pon.

delarocha berkata...

saya pernah mengalaminya juga, tapi di kalangan rakan rakan la, bukan saudara mara.

bersabar je la

nak tahu kepuasan paling hebat?

iaitu menolong orang yang tak suka kita... huhu

cuba lah

Izan Ishak berkata...

sabar byk2 ye yong. kak izan boleh rasa apa yg yong rasa. hati sakit okay. kalau ikutkan hati sgt pun tak boleh juga~

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...