Rabu, 4 Mei 2011

:: Movie | THOR..best :) dah orang belanja tiket lagi la best ye dak?? ::

kui kui kui~ ingat tak hari tu yong cakap ada p tengok wayang..peh! kemain lama nak sambung cerita nyer ek..biasalah kena take time sket..dah orang nyer pon slow je skg hehehe

dis is me! haa posing sket :) see.my skirt dengan inner sama je color nyer..upah kat tailor.. :)

semua 15 orang yang p tgk movie.tapi yang dapat snap gambar dorang ni je lah :) dalam lift pon menjadik!

yang baju hijau tu ketua budak-budak..hahahaa

sebelah aju hijau tu driver dorang a.k.a makguard! :p

sweet tak muka ai? heheheh :) abe halim da buncit sejak dok sini..pandai tak ai jaga dia hahahha..

oke baru nak cerita..movie THOR tu mmg best..abe halim tgk sambil menganga mulut dia..jarang perkara ini berlaku hehehe yong pulak sambil tgk tangan ni makin laju kunyah pop corn~ makan je tahu! 

korang da layan ke movie ni? best tau! 15 orang sekali p tengok..riuh rendah group kami dengan suara budak-budak. :)


12 ulasan:

☻UsaGi NaNa☻ berkata...

besh??nk tgk gak la..hihihihi~

TINA berkata...

Assalamualaikum

macam kenal ja tempat tu.hihi

deAnza-wAnda berkata...

best x yong??
amboi... xpa ada org jga memg gitu...hihi...

alinac lover berkata...

@☻UsaGi NaNa☻best!!

alinac lover berkata...

@TINAvillage mall hehe

alinac lover berkata...

@deAnza-wAndabest wanda!

kimiez berkata...

nice ur dress up..simple n sweet.. btw, movie fast n furious 5 pun best gak..

Nour Eyza berkata...

best ke muvie THOR tu yong?? wahh.. tp kita lebih suka tgk FAST FIVE.. admire gila!

munna berkata...

sgt jeles bila tgk org pergi tgk wayang...kat sini takde panggung..sedihnya

jeBateja berkata...

iyer ke best ni...kang den donlod kang...tgk2 tak best....

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

best ek yong? en hubby sibuk nak pergi tgk..awe pula nak tgk Fast Furious..heheh

Ardini Humaira berkata...

kih3 lawak aaa yong ni

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...