Ahad, 8 Mei 2011

::makan petang dengan rojak sedap::



hani ni yong agak stress. actually bukan hari ni je. da 2 3 hari da..erm apa la nasib kan. mujur lah order banyak ari ni buat hati yong sedikit berbunga-bunga.



so lepas p pej pos untuk pos brg td, yong terus p makan rojak sedap di taman ria. minuman pulak yong order laici ais. not bad :)



hurm! rasa penat bila diri ni macam diperbodohkan. orang mintak tlg dengan kita. last2.. orang tu mengata kita dari belakang. mengata perkara yang bercanggah pulak tu. stress weh stress!



semoga hati ni cool je la. sebab tu order air ais. nak kasi cool sket.bole mcm tu? :p korang da makan petang?



Sent from my BlackBerry® smartphone

Powered by ShowMeBlogger.com

6 ulasan:

deAnza-wAnda berkata...

yong suke makan rojakk eh?? bagus taw... sihat..hihi... biar lah yong... sampai bila dia nak kata.. x larat nanti dia diam lah..

soffya cik bulan berkata...

lantak pi lah org mcm tu yong....
yg pntg jg kerja kite...
sbb benda tk betul kn.hope yong tk stress2 lg k

munna berkata...

kalau makan rojak buah..kak munna mesti minta kacang lebih

TINA berkata...

Assalamualaikum

baru semalam lalu dekat taman ria.yong beli rojak tu dekat kedai mana?teringin jugak nak rasa

Ardini Humaira berkata...

dni makan rojak buah semalam sedapppp sangat. pacik tu jual murah.. 1 bekas rm1... sian dnia dni tengok. hu rasa nak wat entry pasal dia lak

niDa berkata...

manusia ni yong ade byk jenis... kita ni kene kuat nak tahan semua tu. anggap tu mematangkan kita..

kita kene ingat tak semua orang kita suka dan tak semua orang suka kat kita..


ok, chill je...

life is too short..

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...