Isnin, 23 Mei 2011

:: Kutipan Churp Churp setakat ini ::


sket je ha..tapi oke la dari takde kan? yong ni ak rajin sangat nak berkempen..datang mood baik bagus nyer kempen..duit pon naik ler..kalo malas..jumlah kutipan kejung ke kat situ hehehe

korang nyer berapa?? kalo yang belum join..bole la klik sini untuk join sama-sama..free je tau :) jom layan!

10 ulasan:

misya berkata...

banyak la tu

Lelord berkata...

wah byk la tu..akak punya ciput jek

Salmia berkata...

pergh.. boleh blnja nih.. hahaha

Myra Jay berkata...

Wahhh!! Thniah Yong, banyak tu..
Myra baru beberapa RM je.. Puluh pun xcecah lg..hehee

munna berkata...

BANYAKNYA TONG..KAK MUNNA TAK GERAK2 PUN ADA BERAPA SEN JE DGN CHURP CHURP NI...

ana love apez berkata...

untuk ape ni yong? berkempen ape? member pon ade Churp2 ni, tapi die citer x detail.

kakchik@ella berkata...

ok la tu yong. kc lgsung tak da churp churp tu. hihi

NOOR FATIN berkata...

tahniah! eheh saya xdaftar pun..

CT NoArIzAh ArIs berkata...

Lum join leee..nnt nk joinlah !!

deAnza-wAnda berkata...

so many2 lah...

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...