Selasa, 31 Mei 2011

:: CAKE DECORATING KIT | baru beli semalam..terus buat jual jugak ::

sejak-sejak dok suka buat cake ni kan..yong da terminat nak beli semua perkakas nak deco cake ni..walaupon biasa-biasa jerk..tapi minat tu penting oke..terus nak rembat apa yang ada kat kedai..pernah juga terfikir nak bukak kedai bahan kek hehehe nanti senang nak buat cake semua ada kat kedai sendiri..

so nak cerita la semalam yong ada nak beli satu cake deco kit ni kat fb..harga rm70++ .dah memang yong nak bank in da set tu..tapi tangguhkan dulu sebab nak ke kedai bahan buat kek..kot-kot la ada kan set yang yong nak beli tu..xpayah beli kat fb da..tengok-tengok betul lah ada jual! harga? oh murah dari kat Fb..kalo beli kat fb kena tunggu hingga tengah June baru dapat sebab pre-order.. lama kan? da la tengah gedik nak balik buat cake dah ni..
so dah alang-alang murah ni..yong pon nak ler jual kat korang jugak..if sesiapa yang berminat bole la roger yong oke :)


muka depan kotak

muka belakang kotak

Includes:
  • 15 Icing bags
  • 3 profile icing knife
  • letter stencils
  • letter holder
  • Heart stencil
  • "C" stencil
  • Vine/Swag stencil
  • Fleur-de-lis stencil
  • Wooden flower nail
  • Applicator
  • Bag retainer ring
  • Petal tip, Ribbon basket tip, Round Tip, Star tip,
  • Left tip, Flower tip, Grass hair tip, Universal coupier.
  • FREE Plastic storage box
  • Instructions book with decorating ideas.





1 Box 

RM55.00








Postage





 Rm6 (Peninsular)





Rm9 (Sabah/Sarawak)







best kan?
sapa berminat sila email yong oke: alinacshoppe@yahoo.com

 subject:CAKE DECORATING KIT



8 ulasan:

TINA berkata...

Assalamualaikum

tina nak suggest dekat yong tempat nak beli barang-barang buat kek ni.cuba yong pergi kedai yang dekat lagenda heigh.nama kedai tu sayang.kedai tu ada jual semua barang yang diperlukan untuk buat kek.harga pon murah.tina suka g kedai tu.macam-macam ada.hihihi

Salmia berkata...

tolong ajaq sat boleh?
hihihi..

p/s: mia tak ingat dh la.. tp kena rajin ligan pasar malam la. bukan every week depa ada jual. nasib ler.. but for sure, hari ahad, pasarmalam tmn lembah bujang. ada kakak tu jual semua outfit pompuan ja. p la tgk kot ada yg berkenan di ati.

munna berkata...

wah! jauh murah dari yg kat FB ye...

Nafisa81 berkata...

koi berminat la..reserve kan sampai koi gaji 7hb ni yerr...

jeBateja berkata...

wahhh...hang nak jadi tokeh sudah...ahakz...tokeh kek...ahakz

Amoi MiyaSya berkata...

hamboih kak ! sume bnde nak jual . ehhe :D

dzul karnain berkata...

Wah bestnya!!

dzul karnain berkata...

Wah bestnya!!

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...