Sabtu, 21 Mei 2011

::best lah p kelas buat kek tadi..::



doraemon and garfield tu sebenarnya kek tau..kek red velvet pop yang telah dibalut dengan apa tah orang panggil mende tu.. so jadi le gitu.comel kan??



yang bulat2 white and red itu pon kek red velvet pop jugak tau.. nak resepi?? next entri ek.. yong nak buat skali dengan resepi.. tadi sekali dpt resepi choc lava cake..mak aih! giler ah..sedap sangat..harus try nanti..then nak buat choc jugak.. waaa banyak nak buat nanti..hope menjadi lah! doakan la ya :)



jom tengok konsert af.. rehat2 dulu..



Sent from my BlackBerry® smartphone

Powered by ShowMeBlogger.com

8 ulasan:

amal berkata...

tak penah makan kek red velvet :D

Myra Jay berkata...

Nak resepi Nak! Nak! Nak!..hehee, tak malu tul kan ;)

Amoi MiyaSya berkata...

wani pun nak resepi tiu !

☻UsaGi NaNa☻ berkata...

nak gak resepi!

Mr feckry berkata...

wa tak nak resepi, wa nak makan

deAnza-wAnda berkata...

cute gilerrr...

Ardini Humaira berkata...

comellll!!! nak rasa sket yong... :D

ana love apez berkata...

nak resipi juga.. nak !! nak!!

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...