Isnin, 29 Ogos 2011

:: Anda ada masalah jerawat & jeragat? jangan risau~ meh sini ai nak show yu! ::

mai sini..mai sini...cew nak tunjuk sket la kat ampa pasal produk ni..rasanya aritu da tunjuk..tapi disebabkan produk ni da tinggal sket je kat yong maka yong kena la amik stock baru..nak amik stock bukan dekat ya cik kak semua.nun jauh kat Siam tu kena p seberang sana..jadi tujuan saya disini nak le heboh-hebohkan perkara ni kot-kot sapa ada masalah jerawat & jeragat..nak beli produk ni..bole la roger-roger yong..


yang ni krim jeragat..sangat berkesan tau.tok yong da pakai lama produk ni..makcik yong sekali amik sedozen hahaha..sebab kalo xde produk ni..mula la dia x senang duduk sebab muka dia ada jeragat..

PIGMENTATION CREAM / KRIM JERAGAT

MEMBER
RM27 - Semenanjung/Sabah/Sarawak

NON-MEMBER=
RM30 - Semenanjung/Sabah/Sarawak

kepada pembaca Alinaclover.com..yong kasi harga special sket Rm20 oke skali pos..tu pon sapa cepat dia dapat lah..kalo lambat x dapat :)



yang ni cream jerawat..sapa ada jerawat hidup yang masih tegar kat muka tu meh ler try produk ni..siyes x nyesal punya.




ACNE CREAM / KRIM JERAWAT

MEMBER
RM27 - Semenanjung/Sabah/Sarawak

NON-MEMBER=

RM30 - Semenanjung/Sabah/Sarawak

 hrga promosi utk pembaca Rm14 skali pos~ 

kepada yang berminat bole isi form disini ya ----> order form

oke..tu je pegumuman :) tata

3 ulasan:

deAnza-wAnda berkata...

wanda nih suke taw produk sumer cam best jerk...

angah berkata...

yang. saya dah email kan. nanti bgtau ye bila dah sampai. thanks alot. )

Ardini Humaira berkata...

cepat2 try krim ni!:)

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...