Khamis, 7 April 2011

:: Roti Tisu | memang panjang macam ni ke?? ::

weee~ best2~ dapat makan roti tisu aritu..uncle belanja..mood makan xbanyak malam tu..kalo mood makan macam malam ni..da lama yong hentam nasi kandar.ngeh2~


so korang..pernah tak makan roti tisu..? kemain panjang roti nyer.crispy..manis, manis..lengkap la weh..huuu~ macam nak je makan malam ni..ada sapa nak tolong belikan? kat kedai milah xde jual :p

nota ALinac-yong nak naik berat badan....yay~ jom diet esok~

11 ulasan:

Miza Yusof berkata...

besarnya roti tisu tu. miza biasa makan yang kecik tu je.

~izan~ berkata...

akak selalu tgk org order..tp tak pernah order hehe.plg pjg akak tgk dua kali mcm yong pegang tu masa g mkn kt kedai mamak kat KL.budak2 tu buat besday situ kot (sbb ada kek),tu mintak pjg2 gitu..haru btol nk mkn hehe tp kagum tgk diorang wat =D

nur anis berkata...

fuyyyoohh..first time tengok besar macam tu,..

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o berkata...

sedap..kat sini mamak daru ehsanpunya roti tisu layan gua cakap lu

jeBateja berkata...

mak oiii...kalau bg free kat kita org...lagik sodap ni....

ardinihumaira berkata...

meh la suapkan dni sket hehe

Edura Hanum berkata...

selalunya sy makan akan minta kurang manis.sebab xtahan sangat manis sangat.lagi best kalau makan ramai2.blh lawan2 makan.hehehehe

::NelyLeyana:: berkata...

selalunye roti tisu die gulung jadi kon..

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

dulu awe tak tahu apa itu roti tisu..heheh..jarang makan luar bila dah duk sini baru tau..tapi idak ler panjang gitu

Salmia berkata...

penah makan bulan lepas.
tp x suka la sebab manis sangat :(
slalu dia susun membukit..tp sbb xstabil kot tu yg jd memanjang :P

Azueriena Norash berkata...

yummyy...sedap krup..krap..krup krap kannnnn

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...