Rabu, 20 April 2011

:: Rindunya kat Songkla ::


huaaa rindunya nak kesana..ni gambar tahun lepas rasanya ..tahun ni sekali pon x jejak lagi ke sana.hope awal bulan 5 ni dapat la kesana..stock pon da banyak yang habis..so kena p beli stock banyak sket.

tapi maybe yong akan ke hatyai jerk..kalo makcik yong rajin lajak ke Songklah kan best.dapat p pantai depa.berkelah dengan budak siam hehehe

best juga makan tepi pantai kat sana..siap ada jual tikar lagi..makanan pon banyak..kat sini xde jual tikar kan? :p

kalo banyak duit..nak jugak buat gathering ahli alinac shoppe kat sana.*oke mimpi je lah!

8 ulasan:

Salmia berkata...

nak ikot!! :P

nurkaloi berkata...

wahhh songklaa
kaloi makan nasi goreng songkla pun jadi laa
hahah

::Budak Degil:: berkata...

untungla yong dekat..einn ni paling jauh pun penah sampai ke kelantan je..huhuhu

Izan Ishak berkata...

bestnya yong kalau nak pi sana. yelah...dah dekat je kan...

jom yong, join GA kat belog kak izan~

kakchik@ella berkata...

tak penah p songkhla. nak ikut yong bolehhhh??

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

rindu kedah..heheh :)

wunny berkata...

samilla beach! best2:):)

Ardini Humaira berkata...

sila bawak dni pegi sam2 hehe

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...