Selasa, 26 April 2011

:: Morning kiss..muah! hahaha ::

eh..apa kejadahnyer morning kiss ni..nak kiss sapa?? kiss adik Qadir lah~ hehehhe.. da pkol 10.30 baru nak update blog? baru nak say "GOOD MORNING SEMUA"?? hahhaa oke la tu..baru pkol 10 ye dak? kalo pkol 11.59 pon masih oke what nak say good morning.

oke aktiviti yong pagi ni check semua email, sms and inbox...ada beberapa order dari customer so kena cepat-cepat clearkan order tu..kang dok biar je bole jadi lupa nak poskan barang customer nanti..

hari ni x busy sangat..so hati tenang je nak wat keje..jom ah sambung keje..satg baru kita blgwalking secara berhemah. :)

haa mau iklan sat..untuk gadis/wanita je ek.


Kapsul Remaja Ayu (80 Biji)


Price per Unit (piece): RM22.80

Digunakan untuk melegakan senggugut, keputihan dan gatal-gatal, melancarkan perjalanan haid wanita, melancarkan perjalanan darah dalam badan, membuang angin dalam badan, melegakan sakit pinggang dan sendi.

ubat yang bagus...jika ada yang berminat sila isi form order disini ----> ORDER FORM

6 ulasan:

NOOR FATIN berkata...

morning!! muah3! keh3

munna berkata...

morning yong.. kak munna pun baru je dpt online

alinac lover berkata...

@NOOR FATINmuah2~ hehehhe

alinac lover berkata...

@munnacamat pagi akak :)

Ardini Humaira berkata...

cayammm! enpon dni rusak. uuuu t dni repair kita mesej2 ey

alinac lover berkata...

@Ardini HumairaOK DNI~.. BORING AH DNI X MSG YONG HUHU~

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...