Selasa, 26 April 2011

:: lunch KFC with tok ::

semalam after p buat border pass untuk p siam..yong and tok terusssss berdesup ke KFC..lapar weh..perut ni kena isi cepat2..lagipon da waktu lunch..oh indahnya kalo makan KFC.. nyum2~

lagipon tok da memang pasang niat nak makan KFC..hehehe yong pulak da kalo nak p KFC harus lah order banyak sket walaupon makan berdua je dengan tok.. :p yong order snack plate, nasi dengan toaster pocketfull.wow! kenyang~ tapi pocketfull tu yong makan kat rumah..sebab dah habis makan nasi baru dorang datang hantar..cis! lambat! mujur ada nasi..leh makan dengan ayam..eh sedap la nasi dia.makan ngan ayam je pon da bangkit selera ni~ dasar kuat makan heheheh


ini dia makanan yong & tok~ air pulak order air oren jus :)


balik rumah bedal pocketfull pulak~ padahal baru je makan nasi..ala sedap la eh menda alah ni..jom la p beli lagi...nak ajak abe halim p KFC ah pasni..tapi tekak macam dok mintak LAKSA sedap..mana satu nak makan ni..perlu ke pergi makan dua-dua?? :p

10 ulasan:

FariehanIbrahim [LBC] berkata...

sdap nye kepci..T_T

nk gakkk :DD

CT NoArIzAh ArIs berkata...

Target bln ni nk rasa menu KFC yg baru tu.. apa namaya yea.. lupo lak arr !!

::Budak Degil:: berkata...

KFC kat area selangor sekarang dah kurang sedap!..kdg2 terlebih garam ayam dia..kdg2 takde rasa..ish2..

Redbloodsnow berkata...

lama ler plak zie tak makan KFC. ever since zie falling in love dgn mcd..hehe

Ardini Humaira berkata...

malam tadi sakan dni dok ngidam kfc tau yong. gulppp

alinac lover berkata...

@FariehanIbrahim [LBC] jom mkn kepsi!!!

alinac lover berkata...

@CT NoArIzAh ArIsoho~ ciken cop?

alinac lover berkata...

@::Budak Degil::ramai sgt org kot..tu yg kalut wt keje

alinac lover berkata...

@Redbloodsnowyong suka mcd jugak!

alinac lover berkata...

@Ardini Humairajom dni!!

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...