Khamis, 7 April 2011

:: Lens Case untuk dijual ::

lalala~ hehe suka hati ni :) hari ni hari last promosi lens..so yong nak tunjuk kat korang koleksi lens case yang yong jual ya..

 cutie lens case Rm18
Hello Kitty Travel Lens case Rm18

Rm2.50/ each

SEMUA HARGA TIDAK TERMASUK POS :) 

nak order lens case ni?? pilih yang mana korang nak order.and bole isi order form disini--> ORDER FORM

4 ulasan:

kakchik@ella berkata...

nak yang hello kitty boleh? yong tak da ka nak turun kl?? teringin nak jumpa yong. hihi ..

Salmia berkata...

comelnya yg hello kitty tu!

AngahSayang2314 berkata...

comel2

ardinihumaira berkata...

comella. dni dapat yang dalam kotak solo care tu eeeehe tunggu tambah koleksi lens nanti dni beli yang ni tau ;)

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...