Sabtu, 30 April 2011

Jom tengok wayang!

Peh.. Hari ni pas habis kelas tadi terus dok rumah je xkua memana dah. Hari ni ramai family kat rumah. Pakngah dari KL pon datang dengan keluarga. So bertambah ramai la tadi.

Malam ni aktiviti kami p tengok wayang. Mummy, daddy, pakngah n makngah da p tengok siang. So malam kang dorang join kami sekali lagi untuk next movie.. Err marathon ke apa dorang ni. Hehhe

Sekarang yong perlu bersiap2.. Pas maghrib nak cau terus kuar p sana.. Nanti yong update kami tengok cerita apa ek. Ramai tau malam ni hahaha.. Budak-budak pon sama ikut. Haish. :)

Sent from my BlackBerry® smartphone

5 ulasan:

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

yong banjer awe

Citarasa Rinduan berkata...

yong.. bestnya tgk wayang..
kak ayu dah 10 tahun tak pi..

Fiya Ahmad berkata...

yong gi tgk citer pe???

deAnza-wAnda berkata...

wahhh... biler kite nak g tgk same ek??

munna berkata...

kak munna pun dah lama tak tgk wayang... nak tgk citer baru..layan astro first je

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...