Jumaat, 1 April 2011

:: jawapan teka-teki | berapa tahun? bertahun-tahun lah! ::

tadi masa blogwalking..yong p la ke blog weeda~ then terbaca la entri beliau yang bertajuk "We have been together for two years". Wow! lepas baca entri yang so sweet tu.terus dalam kepala berfikir.. "err..aku pulak berapa manyak tahun eh?" sambil berkira-kira guna tangan..


then masa kenduri tadi..ada kawan yong datang dari Penang..dia tanya.."ang dengan halim berapa lama dah?banyak tahun da kan?" terus dia pon berkira jugak guna jari..hehehhe..then yong cakap "dari 2006"..


"tudia eh!punya la lama..ni kalo kawen da berapa orang anak da ang dapat!" kawan yong cakap.
erm..tapi masalahnya x kawen lagi..cemana nak dapat anak ye dak? 


oke la..kita berserah je la pada Allah..ada jodoh insyaAllah kahwin ler yong..korang doakan la yong kaya sket.dah kaya baru nak kawen..x kaya cane nak kawen..ada orang cakap..kalo nak tunggu kaya sampai bila pon tak..eh pandai pulak nak ramal masa hidup orang.kot satu hari nanti kalo yong kaya betul cane?haa melopong kot! :p


suka la dengan lagu ni..jom layan





jawapan teka-teki : hujung tahun 2006 hingga Mac 2011..berapa tahun agak nya ya? :P

5 ulasan:

nur anis berkata...

wahh..lamanya...nak dekat 5 tahun lah tu...semoga panjang jodoh..^_^

niDa berkata...

wah! lama tu yong. 4 thn lebih.. hihihi.. tapi kita lagi lama..kikiiki... kalau kita and si dia dah kawin ms mula-mula dulu anak dah nak masuk darjah dua.. hahaha...


semoga berkekalan lah yong...

ardinihumaira berkata...

yong! whoaa... sama la kita.. dni awal2006 :)

emieysandra berkata...

moge berkekalan yer..amin.

Weeda berkata...

wahh yong dah lama..tahniah2..

cepat2 la kawen ek..hehe

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...