Rabu, 6 April 2011

:: DOMINO'S PIZZA | terbaik lah! sapa nak belanja yong lagi?? ::

syukur..aritu ada kawan yong belanja makan pizza aw..yang sorg lagi tu cakap nak belanja makan resepi rahsia..yeke tu? hahaha

so malas nak cakap banyak..sebab dah makan banyak kena dok diam je la..tengok je la gambar dulua ek.

tak tahu kenapa muka yong jadi macam tu.hehehe


 dua pizza ni berjaya dihabiskan ole kami berempat..

 yang ni bawang goreng hahaha..yong tak suka..first time makan..oke~ tak nak dah~
so kalo korang nak order set yang macam yong order..tu nampak no 1 nyer set..yang tu lah yong order.berbaloi tau~

oke jom p makan pizza!

8 ulasan:

azzey berkata...

Mak aiii. sedapnya. nak juga..:)

miszlullaby berkata...

amboi yongg....sedapnye makan...smpai tak tgk kamera dah tu ha...

kakchik@ella berkata...

One thing yg kc suka psl domino pizza ni ialah diaorg tak lokek bagi voucher .. pastu pizza nya brbagai rasa dan perisa. kalah pizza hut you. hihi ...

nurkaloi berkata...

kaloi pun suke domino pizza
rangup !! nyum!!

eeiii jom p makan pizza skrg

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o berkata...

salam yang ni betul betul buat gua lapo

Uchi kay-f @hmad berkata...

Yonggggg!!!

pizza tu dri jauh nmpk mcm telur goreng.......emmm :p

nur anis berkata...

sedapnya yong..terliur dah ni..huuhuu

ardinihumaira berkata...

dni tak sure kat kelate ado tak dominos ni.. dni teringin nak try huhu

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...