Rabu, 9 Mac 2011

:: u add? i approve jerk KECUALI ..... ::

untuk akaun FB Alinac Shoppe..yong memang akan approve je sesiapa yang add yong..tapi baru-baru ni ada sorang hamba Allah tu add yong sekali ngan mesej..erm..baca lah dulu


klik pic utk besarkan ya

yang ni kat wall beliau..




yong tengok friend dia baru 4 orang..alahai..orang macam gini yong malas nak approve ya.sebab nanti dia spam la dia nyer iklan..haish..penat! hahha


12 ulasan:

::Budak Degil:: berkata...

alahai..memintak2..xikhlas la namenye bagi org yg tolong klik tu..hapeda..
usah dilayan org cem gini yong..

bukan hasut jgn membantu, cume pikir la balik ape tujuan sbenar berbisnes ni..bukan mintak simpati org.. betol x?..wah..ckp mcm ahli falsampah!..huhu

Izan Ishak berkata...

yong, orang camni mmg byk je spamnya nnti~

Addam Juhari berkata...

klaw aku pon x layan owg cm gini..ntahpape, pendekatan bisnes yg salah..buat la ad sndri,submit kat fb, abis citer,klaw owg minat dy tekan,

AngahSayang2314 berkata...

angah pun ramai yg jenis macam nie banyak dah spam kat yahoo angah... macam mana nak buat yerrrrr

Lizzie Yasmin berkata...

dah mcm mcam benda mengarut dalam FB nie.. kdg2 tkut nak approve or bukak apa2 link... nnti sume spam datang kt kita..

jeBateja berkata...

uikk..den pun dapat kat FB gula hangus...sebijik....sowy lah...nak accept..

nadia ar-rumaisha berkata...

nampak sangat dia tuh carik kwn sbb nak tambah duet....kita berkawan biar ikhlas nk jalinkan silaturrahim..
jgn dilayan yong....

Azreen Zunairah berkata...

reen pun x kan approve org macam tuh tau...jap lagi macam2 iklan da tagged kita kan..huhuhuhu

Uchi kay-f @hmad berkata...

mcm2 pngai......

Amirrah Zawani berkata...

sbb tu malas nk approve org sebarangan... :)

ardinihumaira berkata...

yang cemni memang malas nak approve... :)

Redbloodsnow berkata...

haaa samalah kita yong. zie pun gtue gak. zie approve je sesiapa yg add KECUALI yg sespesis dgn yg jenis gnie..haha

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...