Rabu, 9 Mac 2011

:: T-shirt KAMI BLOGGER UTARA~ ada yang berminat?? ::

salam semua..yong nak promosi entri kanwa blogger kita tau :)
so yong copy & paste..if nak baca selanjutnya..bole klik here


Harga plak

RM 25 (Lengan pendek)

RM 27 (Lengan Panjang)

(kain cotton)

Postage RM 6

Saiz dari XS-XXL

Kalau yang ragu-ragu untuk saiz, saiz S=36


Kalau nak order isikan butir berikut

NAMA:
URL BLOG: (sertakan sekali jika ingin letak link di baju)
SAIZ:
LENGAN BAJU:
NO TELEFON:
POSTAGE: PERLU/TIDAK PERLU

Dan PM inbox FB Cik GKSB

ataupun email di anyss273@gmail.com

Selewat-lewatnya hari Jumaat ini (11-3-2011)


Kalau ada yang nak amik sendiri available di Alor Star, Perlis, USM Penang (bergantung pada keadaan)



9 ulasan:

ardinihumaira berkata...

wow bestnye ada T shirt :D

Niza Romli berkata...

nak gaks!

Muhamad Luqman Hakim Mahmud berkata...

bayaran camne?

sumanje berkata...

salam kenal dari sumanje

Jemput singgah sini...

Thanks....
~~Sumanje

alexa yussida berkata...

cool la yong..blogger pon ade ts :)

Redbloodsnow berkata...

eeee bestttt menarikkkk utk bloggers mcm kta. tp yg xde word utara ade ke? cam kaki blogging ke or i am a blogger ke

wahhh aku kau yong..hahaha :D

kakchik@ella berkata...

amboi .. siap dgn Tshirt tu. hihihi

Salmia berkata...

yong beli tak tshirt ni?

saya_arief berkata...

smart.
:D

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...