Khamis, 3 Mac 2011

:: Pssst..ini bukan petua kurus..tapi memang untuk bacaan sesiapa nak kurus ::

err..pening tak baca tajuk tu? tak pening kan? oke bole teruskan pembacaan anda :) hehehe..


today yong nak promosikan slim cream pulak! yay~ sapa suka?? ala korang da boring ek yong asyik nak promosikan benda yang sama jerk?? ala jangan la boring lagi..yong tengah buat promosi hangat tau sekarang..so maybe ada blogger lama yang da pernah tgk benda alah ni..and kepada blogger yang baru kenal yong.meh nak kenalkan korang dengan slim cream dr.johnson ni :)



ha ini la slim cream dr.johnson tu.. slim cream yang amat2 yong suka.hehehe..entri lepas yong ada btau yong xde petua kurus kan? memang la xde petua..sebab yong bukan kurus sangat pon.baru slim sket..da kecoh satu malaya..haish..xleh kecoh-kecoh.biar sederhana jerk ye..so kepada yang agak-agak nak slim.meh ar baca semua entri-entri yong..tanpa anda sedar..ada jugak yong selit cara pemakanan yong..apa yang yong guna and bla-bla-bla..maka korang tengok situ je la ek..




oke jom kita teruskan sesi promosi kita :p set slim cream ni sekarang da turun harga tau~ cuba teka berapa rm da tinggal sekarang? yay~ sudah Rm15 je ye...tapi belum masuk pos lah..sebab ada orang nak borong..so kasi dorg pk nak beli apa lagi..then beli sekali terus.. kalo nak baca testimonial bole baca kat sini ek.




slim cream ni korang pakai after da mandi lagi bagus tau..seelok2nya 2 kali sehari..nak pakai lebey pon xpe kalo rajin..kalo perempuan pulak..eloknyer pakai la corset ke after pakai slim cream ni untuk shape kan body korang tu..so nanti da slim..xde la mengeleber kulit tu ya..




dalam setiap kotak slim cream ni..ada 1 botol kecik vitamin c yer..vit c ni gunanya after habis satu botol atau sesudah anda rasa slim..becauce tujuannya untuk firmkan semula kulit korang da da kecut after slimming proses..jadi xde la nanti..da slim tapi kulit kecut..NO nO NO ya..jangan risau :)




err ada pape nak tanya tak? just leave ur comment here oke and kepada yang berminat nak order..email yong ya alinacshoppe@yahoo.com

7 ulasan:

Citarasa Rinduan berkata...

setuju.....
mmg berkesan..

yong..kak rindu..moga kamu sihat2 selalu

AngahSayang2314 berkata...

angah sokong apa yg kata..betul tue..memang slim melim angah pun still pakai balik nie.. hehehe


terlebih dahulu angah nak minta maaf pasal angah ada janji nak ambil product slim tue.. tapi tak jadi..yong maaf yer yong....

kakchik@ella berkata...

berkesan ye yong?

Arief Arf berkata...

exercise la, free je.
and btw, cream tu punye kotak nampak lain macam je hahahaha

::Budak Degil:: berkata...

einn tgk dulu resultnye kat akak einn tu...kalo kurang beberape inci, slim la tu...ha...nt einn order..hehe..
jdkan akak einn esperimen dulu...hahaha

ardinihumaira berkata...

memang kaw2 best rasa panasnya. tapi alahai dni tak sempat nak merasa habiskan sebotol. nanti dni beli lagi :)

deAnza-wAnda berkata...

ishhh... wanda pena try yong tpi x thn la pns sgt...haishhh..

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...