Jumaat, 11 Mac 2011

:: Pendapatan di Churp Churp ::

taraaa! ha yong nak jugak ler nunjuk berapa pendapatan yong di Churp Churp..time rajin berkempen dapat le banyak..ni sekarang malas kemain..lupa pulak pasal mende nih..dok pendapatan kejung je disitu..



so kepada yang nak join juga..korang mesti blur2 kan? jangan risau.asalkan korang ada email/fb/twitter/blog..korang bole je join nyer :) cane nak kempen? ala share je link yang ada dalam churp churp korang tu..then insyaAllah ada la pendapatan if ada orang klik.. :)


tak cuba tak tahu kan? so jom join churp churp..klik here utk join

11 ulasan:

Citarasa Rinduan berkata...

yong..banyak tu pendapatan dari churp churp...
tahniah yer

munna berkata...

banyak juga tu yong... kak munna baru berapa sen je...

::Budak Degil:: berkata...

wah..byk dah yong punye..einn baru 4hengget lebih je...hehehe

saya_arief berkata...

waa..
banyak tu..
da 17++.
:D

niDa berkata...

dah bole belanje nih... yeay!!!!

niDa berkata...

yong.. join ni taw,

http://nunistalk.blogspot.com/2011/03/cover-mulut-anda.html

ardinihumaira berkata...

wow! banyaknya yong. dni punya tak naik2 skang sebab dni tak hirau kat churp2 hehe

Salmia berkata...

manyak dh tu..
mia baru 2 hengget. hahaha..

Sophia Rani berkata...

byk gak ek org yg join benda ni.. hehe.. i tak rajen laa nk buat .. hehehe.. blogging pon jarang.. tapi best kalau rajen.. masyukkk kan.. hehe

♥yaya budak suka embun♥ berkata...

byk tu yongggg

♥yaya budak suka embun♥ berkata...

byk tu yongggg

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...