Jumaat, 25 Mac 2011

:: Nida Oh Nida ::

hehhee..tadi yong ada baca nama yong diseruuuu...kat mana?? kat-----------> sini


sekarang ni yong pulak nak p seruuuuuu nama beliau..sapa beliau yang yong maksudkan? haaa ini dia cik NIDA kita~ kemain rajin dia komen entri kat blog yong..thanks darling~ next time u buat entri banyak sket yer..leh banyak sket yong nak komen..rasa bersalah aww..dikomen 10 dibalasnyer satu... T__T sangat tak adil~


so..korang nak kenal x nida ni? meh sini..klik tulisan di bawah ni yaa




selamat berkenal-kenalan..tak lama lagi banyak la entri anda akan dikomen hihi

4 ulasan:

Salmia berkata...

weee...

mie berkata...

uih!!
bila gue plak nak diseru..
ehehheee

ardinihumaira berkata...

wahh ;)

niDa berkata...

saya saya saya sambil angkat tangan..hihihi...


Salmia dah datang belog kite yong. jgn la promote I, malu taw.. ihihihi... :P

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...