Ahad, 6 Mac 2011

::makin teruk :(::



mujur semalam masa kuar ngan salmia, mulut yong xde teruk sangat.



today makin worst!! buruk oke! dah ar keluar ni dikhalayak ramai. :( siyes rasa nak nangis. adeh bila la nak balik ni..



skg yong kat kedai spek mata. tok yong buat spek mata baru..yong pon dapat juga. hehehe syok ni.tapi yong pilih warna pink.errr macam pelik la pulak hahaha oke ke x ek yong pakai warna pink. ragu-ragu juga but kita try je la ek. kot2 oke.pasni kena selalu kuar pakai spek ar. lens kadang2 kena pakai juga. stylo ala dak kampung je yong ni. oke la tu kan hiksss!



sekian berita buruk n gembira dari yong. wassalam :)



Sent from my BlackBerry® smartphone

Powered by ShowMeBlogger.com

11 ulasan:

pink berkata...

kesian kat u..sabar k.... wao pink kaler i like mesti tantik lorhhh

::Budak Degil:: berkata...

masyaallah yong....salin kulit ka?..huhu..
kalau nak kuar, pakai mask la...mcm mase virus H1N1 tu..tade org nampak..hehe

Izan Ishak berkata...

takpelah yong...insyaAllah baiklah lepas ni ye. k.izan pun pernah tau kena camni. mmg berkurung dlm umah jelah.

spek pink...cantiklah! pernah nmpk org pakai. kalau yong pakai pun mesti nmpk comeyyyy~

Katak Gomok Sulie berkata...

laa..Siannya..Get well soon. :)

spek?hehe..kiter dh buat dua spek lepas spek yg sebelum ini telah dilututkan...

niDa berkata...

kesiannye yong.... tahan ye.. beberape hari je tu..

TINA berkata...

harap cepat sembuh

nurulsyuhaida :) berkata...

yong,try pakai vaseline for chapped lips tu..and amik vitamin e...sayang ja bibir.

munna berkata...

aduhai teruknya yong... sabar ye.. ubat doc bagi gunakan ye...

ardinihumaira berkata...

yong...
pasni jangan tuka2 produk dah tau.. sob sob..

Redbloodsnow berkata...

erkss..terok tu yong. hope yong cepat sembuh.amin :)

deAnza-wAnda berkata...

klo camtuh yong kena pakai nivea lip care dlu baru pakai lipstik k...

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...