Jumaat, 1 April 2011

:: Mahu blog kelihatan cantik? mari SINI..mari SINI ::

STICK POST UNTIL FRIDAY


ngee~ mentang-mentang ler blog yong da berubah wajah..nak je selalu panggil orang datang kesini..harap korang selesa la yer dengan keadaan blog yong yang sangat sejuk mata memandang ni~ sudah totally berubah wajah~ haish~ yong sendiri macam x percaya..setiap kali bukak blog sendiri dok senyum2 sorg2~ hehehe


oke kepada yang belum lagi tahu siapa yang design template yong ni meh yong nak kenalkan pada korang..mepada yang da kenal pulak xpe..yong nak show sket apa benda yang akak designer kita ni da berjaya buat dengan jayanya :)


mula sekali korang round2 la tengok blog yong ni..semua cantik je kan? dengan doll nyer pakai shawl~ peh! perfect sangat! selain dari template ni..ada juga disertakan badge..see cantik kan?







pastu macam biasa..kalo da lengkap semua..x sah kalo xde watermark baru..ye dak? dulu masa mula-mula pakai watermark..watermark yong macam ni


pastu sebab da pakai DOT COM sendiri kena la tukar watermark kan? so yong trus meng"ORDER" lagi watermark nyer...terus jadi lagi lawa mcm ni






then setelah agak berkurun guna watermark yang lama..akak designer kita kasi watermark yang agak beridentiti sket..nampak profesional ler yer..hikks~

last skali..yong nak tunjuk la watermark untuk blogshop yong iaitu Alinac Shoppe..so kalo ada nampak logo ni dimana-mana itu mesti lah yong atau agent-agent yang berdaftar di Alinac Shoppe..nampak x watermark ni? siyes lawa..yong memang suka sangat dengan watermark ni..ala-ala p shopping gitu~ jangan curikk haa :p


so kepada yang berkenan atau berhajat nak order watermark ker, badge ke..tak pon nak jugak order template untuk kasi cun sket u all nyer blog..bole je korang roger akak WHITE MOMMY @ blog designer kita ni~ siyes korang mesti puas hati punya dengan servis beliau~ blog pon makin lawa~ hati lagi girang~ hehehe nak tahu harga?? here->>price

how to contact her? just click at the link below


15 ulasan:

AdiaLuze berkata...

Waaa ... Cantiknye2 ... Suka2 ... ;D

Salmia berkata...

mahai dak yong?

niDa berkata...

cantik yong. dah kali ke 2 puji nih.. agak2 dalam brape ek dia amik.. herm, yong punye ni yong byr brape..

AngahSayang2314 berkata...

mahal tak???

ardinihumaira berkata...

sangat cantik hasil kerja white mummy ni :)

Myra Jay berkata...

Mj ada gak penah tgk bbrapa blog hasil kerja Whitey Mommy nie.. mmg cantik.. :)
Berapa ye semua Yong??

Zaza berkata...

wa lawa la yong suka sgt tgk header yong

kakchik@ella berkata...

memang cantek yong. berapakah cajnya. tnya dia sendiri eh??

Redbloodsnow berkata...

eeee lawaaaaa laaaaa..ailike!

adele berkata...

salam..
1st time berkunjung ke sini..
really nice theme..
sy pun sedang mencari2 cara nak buat watermark..tq for this info! :)

YanaMIB berkata...

woo kita pn upah org jek utk deco blog..hehe.. =)

Amy Syaquena berkata...

wah cantiknya..bape harganya ye!

shahjiehan berkata...

hui...stylee!!! i loke

Lelord berkata...

ekekekeke sumer tya bape caj yg sha amik,tp siyes mmg cun template yg sha a.k.a whiteymommy design

munira sajuti berkata...

pink2 la pulokk. HAHA saya alergik pink -.-

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...