Ahad, 13 Mac 2011

Ke Stesen keretapi butterworth

Salam ahad semua. Awal pagi lagi yong da update blog ha. Selalu time gni dok atas katil jerk.

Now yong otw to butterworth. Anta adik ke stesen ketapi. Dia nak balik ke tanjung malim. Masih belajar disana. Tok pon ada ni untuk teman kitrg. Jap g balik kena trus ke pasar le pulak. Huuu sabar jela. Ingat nak balik terus tido :p

So today yong akan buat sale besar2an utk lens. Kepada yang ada power. Anda juga bole order ye. Dgn hrga yg murah :) ada free gift tau! Suka kan?

Oke hope yong dapat buat kerja secepat mungkin. Semalam x sempat nak on9 langsung. Ngantok giler. Satu hari asyik keluar je.dok kat rumah pon x sempat. Haa adik yong yg perempuan pon nak wat blog juga tau. Maka haruslah kakak dia ni ajar. Hope blog dia berjenis la. No merapu2. Kang kena sepuk jerk :p

Eh korang da breakfast? Yong lapar la.
Sent from my BlackBerry® smartphone

4 ulasan:

niDa berkata...

hye yong!! ari ni kene bgn pg jugak sbb nak pegi teman parent pegi kenduri kt kg. hehehe..

blom bekpes lg. jom makan nasi lemak..

ardinihumaira berkata...

adik dni pon ngah blaja berblog hehe.. take care yong!

jeBateja berkata...

lapar makan der....
Ko makan apa hari ni....???

AHakz

wunny berkata...

hyep2.. bgn awl jgk.. de klas.. wuuu~

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...