Sabtu, 5 Mac 2011

::ini bukan pizza hut atau domino'z pizza::



semasa celebrate besday adik sepupu yong semalam.kitorang ada order pizza jugak tau. tp bukan ler pizza hut atu domino's pizza.kat sni mana le ada domino :) pizza hut ada la. tp disebabkan celebrate kt kfc.so xkan gagah nak p beli pizza hut pulak kan. so we decide order pizza kt giant jerk. kebetulan sebelum ni makan sedap n ada sedara keje kat bahagian yang buat pizza tu.maka kami order je la kat dia.



kami order 3 large pizza. utk 1large pizza bru bhrga rm15.murah kan? kalo beli 3 bru rm45. oh siyes murah. cukup la untuk hadirin yang datang semalam.



selain makan2.. ada jugak game untuk budak2 yang datang. adik sepupu yong sangat happy sebab dia dapat banyak hadiah!



kalo yong pon happy :) tapi besday yong lambat lagi. kalo bulan yang sama.nak jugak yong celebrate sekali huhuhh



Sent from my BlackBerry® smartphone

Powered by ShowMeBlogger.com

6 ulasan:

kakchik@ella berkata...

murah lah yong. kalo dekat akak pun nak order. hihi

ardinihumaira berkata...

fuhh topping pizza tu rasa nak ngappp kaw kaw;)

Afiq Din berkata...

klu ade sedare keje situ sng la... blh mtk ectra sosej ke, cheese ke... hehe

niDa berkata...

nampak cam menarik je yong.. btol eh ade kt giant. nnt nak terjah tgk..

::Budak Degil:: berkata...

wah...giant boleh la maket pizza pulak pasni ye ...huhu

munna berkata...

murah giler yong... topping pun nampak penuh ...

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...