Isnin, 28 Mac 2011

:: anda tak salah masuk blog~ memang ini blog yong ::

heee~ kemain ceria tajuk tu haa..nak btau le blog nak berwajah baru..da cat baru~ nak ada identiti sendiri~ hehe.ala suka nya..teruja btol..bila bukak blog sndri..hati cakap "eh..blog aku ke ni..iskkk..aku pulak cm xcaya" hahha

sampai mcm tu sekali la excited nyer..tapi hari ni..da petang baru sempat nak update blog..busy sket la..dengan tekak sakit tetiba..hope petang sket yong dapat update banyak-banyak cerita..tak sabar nak update~ hehe~

oke nak p amik mak bidan~ tata~

18 ulasan:

SyUhAdA berkata...

wah..
cntik blog yong..
beli cat kt mna nie?
hehe

fathiah berkata...

wah... blog berwajah baru... nice :) blog wa, bile la.. huhuhuhu

kakchik@ella berkata...

lawa la yong. kiut.

Nora Shahaira berkata...

rasa maca 'diri ku berharga' la masuk sini..makin ceria di dalam elegant..

lama tak jenguk yong...ambik mak bidan?

::Budak Degil:: berkata...

wah..berseri2 lah...lebih laju loadingnye dari dulu..hehe...

einn dah kembali ceria dan bising dan akan dtg blog yong ari2 mcm dulu..ehehehe

♥yaya budak suka embun♥ berkata...

lawa aih blog yong. suka suka :)

Myra Jay berkata...

Wahhh!!Cantik ar header.. nampak ayu dan muslimah :)

makdara TERdiva berkata...

wah! cantik2..secantik tuannya :)

SITI NURSHAHIDAH BINTI ALI berkata...

canteqnye...lbih kemas dri yg sebelom ni..sweet..merah n pinky...

iQapiQa berkata...

cantek header n layout baru!!!

FaTin.FiRDaUs berkata...

sangat cantek.. :)

Kancilbiru berkata...

wow...kelas blog yong...merah gitu..

marish sha berkata...

sha pun tadi scroll atas bawah siap tgk url betul ke blog yong ni . huhu
cantek cantek , suka sgt .
sejuk mata melihat

ardinihumaira berkata...

cunnnnn bangat layout ni yong :)

mamaqari berkata...

wow..dh berwajah baru..cantik la yong..buat sendiri ke?

Izan Ishak berkata...

lawa sgt yong@
ini mesti hasil tgn whitey mommy nih~

si para para berkata...

ohh patut la..saya salah masuk blog ni..

niDa berkata...

eeee... menci menci.. jeles laaaaa..... cantik sangat comel tertarik kau memang debom!!

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...