Khamis, 31 Mac 2011

:: Alinac Shoppe Sentap!! berniagalah secara halal ::

salam korang~ korang perasan tak apa yang x kena dengan gambar diatas??ya btol!!! logo Alinac Shoppe tu !!! sudah dikaburkan oleh peniaga lain!!! siyes mencik oke..

nak gambar bole mintak elok-elok ya..bukan saya kedekut xnak kasi..ni ada logo tapi dikaburkan..haish..pedih mata aku tengok!

peniaga tu pernah inbox yong tanya nak jadi penjual barangan dia ke x..adoyai~ yong sendiri p amik barang di Thailand tu..dia try nak suh yong amik barang kat dia pulak..da la jual lebih kurang sama..it's oke~ sama xpe..tapi jangan ler curik gambar skali logo~ sipi2 ada lagi pulak tu..huh! sakit mata~

8 ulasan:

Kancilbiru berkata...

boleh pulak macam tu...tak de kreativiti dan usaha langsung..

macam mana la agaknya dia meniaga? habis customer dia kena tipu...huhuhu

Dilakochan berkata...

isk isk.. xpatut betulll...
Ni berniaga cara x sehat ni..

ardinihumaira berkata...

tumpang sentap sekaki.. uhuuu

nadia ar-rumaisha berkata...

alahai, nak menipu tak reti.... aper lah kan....apapun yong, all the best dear

niDa berkata...

saman yong samaaann...

byk2 bersabar la yong.

~izan~ berkata...

ye la yong..snggup padam2 tu..ish2..mintak la elok2.adeh...tp dah berniaga,ada brg,snap sendiri la gmbr huhu

Salmia berkata...

sekali tengok xperasan lagi, 5 kali tengok baru perasan. hehehe...

sabaq2.. lepas ni letak watermark tu besaq penumbuk baru depa payah nak edit :P

Rara Farah berkata...

nie niaga nak cara mudah dan cepat nie kak yong...huh!!sentap jugak

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...