Isnin, 14 Februari 2011

Stress!!! melayang la $$$ nanti ::

oke mood down giler.hope today jangan ada sesiapa nak ganggu yong..

kete rosak..nak baiki ada la dalam Rm900 jugak kena ni..habis lah yong..mana nak cekau duit ni..

siyes macam nak nangis...! semoga masih kuat

persoalan sekarang.
SAPA YANG ISI DIESEL DALAM KETE AKU???????????????

sumpah sapa pon takkan mengaku kan? jangan harap nak bagi pinjam dah kereta aku.. MELUAT!!!!!

10 ulasan:

honey amour berkata...

alamak ! yong dah ngamuk ...laaariiikkkkk !!!

munna berkata...

la...sapa lah yg sengal sgt sampai boleh isi diesel dlm kereta yong... sabar ye yong...betul tu .. takyah dah kasi pinjam... klu dah semua tak mengaku

ardinihumaira berkata...

hah? sape yang buat tu. isk

ardinihumaira berkata...

isk sape yang buat tu yong. huhu

deAnza-wAnda berkata...

mak aih.... apasssal pandai sanagat g isi diesel neh??? la ilah.....

eT berkata...

jgn stress2 yong...hehe

Layan Makaroni Tak??

Redbloodsnow berkata...

whoaaa! byk tueeee fulus ygkene terbang ek. cian yong. sbr yang sbr.

Niza Romli berkata...

ayoyo...itu orang sudah lari maa..
kasi sijuk dulu yong punya hati oke!

E.d.Y berkata...

siapa yg hilang ingatan isi diesel tu?

Gen Fujita berkata...

Oh my, diesel, parah tu, kalau terisi sikit takpe lagi mungkin boleh cuci balik, tapi kalau terlepas banyak, habis. Sabar jelah ya, semoga tabah.

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...