Selasa, 22 Februari 2011

:: Paddle Pop | amboi best nya makan time macam ni::

hihihihi..best nya...aiskrim ni semalam yong beli time amik adik sepupu balik dari sekolah.time tengahri pulak tu kan.pandai betul pakcik aiskrim ni jual dekat sekolah time panas-panas macam ni..waktu yang amat sesuai..hahhaha

yong terus parking kereta sebelah motor aiskrim tu tau..ngeh2..ingat nak makan aiskrim baru.tapi takda pulak.so sepupu yong beli jerk aiskrim ni..uh! layan gak ek..aisrim tu kalo baru kuar dari peti dia memang keras giler kan..heaven ah makan..xleh share! x cukup oke! hahaha..

sambil makan sambil drive.alala suka nya yong.dulu lagi best..mujur x makan nasi jerk sambil drive..:p suka sangat makan sambil drive.kadang-kadang makan buah..makan kerepek.siap ada bekal dalam kereta aww..gila punya perempuan! kuat makan!


kalo korang? suka tak drive sambil makan? hehe.tak sangka orang kat rumah yong semua suka aiskrim..hari-hari makan aiskrim xpe ke ek? makan cornetto la pulak




Nota Alinac-masih mencuba bawak motor.tapi ketaq ah! *malu

6 ulasan:

Miza Yusof berkata...

miza suka semua jenis ais krim kecuali cornetto. tak tahu kenapa tekak macam tkleh terima. pernah try sekali saja.

Nabiel berkata...

omg~!
suda tliur nie yong...
blanje cpt!!hehehe

::Budak Degil:: berkata...

yong , eskrem potong kacang merah la syok!..hehe

Uchi kay-f @hmad berkata...

cikgu tu pun dah dpt smlm..cume die blur2 ayam sek bek saya dah inbox klu x mesti die ckp salah alamat!

xper2 ...Daa :p

deAnza-wAnda berkata...

yang ni peberet cekk...

ardinihumaira berkata...

sile tengok air liur dni meleleh. uwaaaaaaa

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...