Selasa, 1 Februari 2011

::nak Krusher lagikkkk ::



dok belek-belek hp ni.nampak lagik gambar krusher yang yong snap pagi tadi.



aiyak.mengidam lagi maa.ingat ke abe halim x nak minum air tu.yela.selalu dia xnak minum atau makan makanan pelik-pelik yang yong beli.but td dia macam nak habiskan je air tuh.huhu



yong suh dia pegang je air tuh.sekali da tinggal separuh baru dia pulangkan.ada patot???



air yang ni perisa oreo.kelat2 coklat gitu.nyummy oke..ada perisa pudina, yogurt strawberry and mocha.pilih mana satu yang korang suka.jom p kfc.



korang nak try yang mana?



Sent from my BlackBerry® smartphone

Powered by ShowMeBlogger.com

10 ulasan:

Amirrah Zawani berkata...

yong..
saya suka yg stobery banana..
yummy yummy :)

Citarasa Rinduan berkata...

yong...
akhirnya...
dah dapat minum yer...
hehehehehe
tahniah

~NaJwA~ berkata...

macam sedap je.. yummy yummy... (:

~NaJwA~ berkata...

macam sedap je.. yummy yummy... (:

syaxa berkata...

kfc mari ke??

Amoi MiyaSya berkata...

kfc ade ke ?? tak tau pun !!

Ilhamny.com berkata...

yong nih asyik tunjuk krusher jek..mesti sedap sgt tu..x leh jd nih..kena gi try la gak pas nih..

niDa berkata...

yong la blanje minum ... hehehe

Hati Batu berkata...

nampak cm sedap! tapi beli kat mne tu? KFC ke??huhu ana tak tau nak beli kat mne..huhu

yong post ke rumah la..haha

Shariza berkata...

now dah ada Krushers blueberry blast yoghurt SUPER Sedap!!!

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...