Khamis, 17 Februari 2011

:: melayan tekak di waktu petang ::

Salam korang..sila jangan percaya ini semua makanan yong pada saat ini..semua gambar yang cantik-cantik dan nampak menyelerakan ini semua yong korek dari album makanan yong.



peh! dulu korang nak tau.kat fb yong memang wujud satu album untuk makanan jerk.dah la semua makanan-makanan yang mahal and sedap.time makanan mahal tu n mesti time orang belanja ye dak? kalo nak beli sendiri x brapa nak mampu..hahahha



so time petang cenggini, mula la tekak ni nak makan cookies lah, kuih lah, cake lah and macam-macam lagi la yang manis-manis..then yong pon selak la album "food only " dalam laptop ni..rasa-rasa tekak ni nak makan macam ni lah geng! tengok lah bawah :)



 ada 3 jenis air,ice-cream, donut choc, cake menda tah (tiamisu maybe) and cake potong.



yang ni dibeli pada masa yang lain tapi still kedai cake yang sama.ada donut, puding jagung dan tart..siyes tart tu sedap gila! da lama yong cari tau.pertama kali makan tart tu masa dok di melaka dulu..rindu nya melaka..haa mula la nak cerita pasal melaka.hehhe :) next entri nak mengimbau kenangan di Melaka bole?



oke sudah berangan! saat nyata ni yong xde pape makanan pon ha..ada laptop je depan mata.bole ke nak makan laptop ni? hehehhe



korang makan petang ke belum?

6 ulasan:

niDa berkata...

alaaa... kite makan roti je.. mkn depan computer lagi.. hehehe

NurLailatul berkata...

aku dah memang tak boleh lepas pandang bila tgk mknn..

jika ada kesempatan dijemput join contest saya..

http://ceklaila.blogspot.com/2011/02/contest-tidakkk.html

deAnza-wAnda berkata...

hihi....yong wanda nak yang ader strawberi tuh...bole??

Niza Romli berkata...

nmpk semua sedap sedap...tapi tekak ni cam dah beku. takda selera makan 2,3 menjak ni (-_-")

Amirrah Zawani berkata...

puding jagung tu macam menarik.. semangat kedah tu :)

tiefazatie berkata...

wah!!!!!!!!!best gle makanan tue!!mau!

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...